uhCal

uhCalZolang je lessen op de uHasselt volgt die uit 1 jaar komen is er geen probleem. Maar van het moment dat je vakken uit verschillende jaren of richtingen volgt, moet je dus ook meerdere uurroosters in het oog houden. Omdat ik keuzevakken uit andere richtingen moest opnemen, werd dit al snel onoverzichtelijk. Daarvoor heb ik uhCal ontwikkeld. Deze online tool laat je toe om alle vakken die je volgt, of ze nu uit verschillende richtingen of jaren komen, te selecteren en hiervoor een kalender in ical formaat te genereren. Eens je alle vakken hebt aangeduid, krijg je een link met jouw persoonlijke kalender, die je rechtstreeks in bijv. Google Calendar kan ingeven.

Google Calendar gaat je agenda dan ook regelmatig kijken als er niets veranderd is, waardoor jouw uurrooster altijd up to date is. Een extra optie is ook nog om je email adres op te geven, zodat je een mail ontvangt wanneer er iets wijzigt aan je uurrooster.

UhCal draait ondertussen al een half jaar een heeft momenteel 42 actieve gebruikers.

Heb je zelf ook dit probleem met verschillende uurroosters, surf dan naar http://aquilis.be/uurrooster, selecteer je vakken en je krijgt een samengestelde kalender met al je vakken.

Reacties

de app werkt (volgens mij) niet meer

ik heb op deze app uitgekomen en wil graag nog gebruik van maken maar dit werkt volgens mij niet meer? ligt dit aan mij of is er inderdaad iets mis?

mvg,

Stijn Cl

Vies nice gemaakt!

Super handig, UHasselt zou dees zelf ook moeten promoten :P !

foutje

Beste

Ik volg de master elektronica ICT aan de faculteit industriƫle ingenieurs wetenschappen. Ik zou normaal gezien Toegepaste communicatie Engels moeten volgen, maar ik kan dit niet aanduiden. Is het mogelijk om dit probleem op te lossen?

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.